LET OP!

De prijzen van de pellets zijn inclusief btw en transport. Als u in onze fysieke winkel langskomt om pellets te halen zullen wij u graag helpen met het inladen van de pellets. Voor meer informatie over de het transport kunt u kijken bij onze leverings- en betalingsvoorwaarde.

Ondanks geen voorraad op de website kunt u alsnog met korting via onze link bestellen. Zie link in de beschrijving.


Pelfin ENplus A1 houtpellets (wit) thuisbezorgd

 

Met onze kortingscode bespaard u 10 euro op uw bestelling. Ga via de link naar de Pelfin website en u krijgt gelijk korting: https://pelfin.nl/shop/ref/Jaso/

Premium pellets (wit) 84 zakken van 12,5 kg per pallet, 1050 kg per pallet

Pelfin Houtpellets worden gemaakt met de focus op duurzaamheid en kwaliteit. Het merk gebruikt alleen maar 100% natuurlijk hardhout afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Dit betekend dat elke boom die Pelfin kapt gelijk weer wordt geplant. Pelfin houtpellets zijn dus goed voor het milieu en uw kachel. De witte pellets worden gemaakt van schorsvrij naaldhout voor een verbranding vrij van as en stof. De rede waarom Pelfin zakken van van 12,5 kilo hanteert is omdat dan de gehele zak in een pelletresevoir past. Daardoor blijft er geen restjes houtpellets over in de zak, maar kunt u deze direct weggooien. Een andere rede is dat veel pelletkachels een pelletresevoir hebben van 12,5 kg en er bij 15 kg zakken een gedeelte overblijft.

 

Specificaties:

Calorische onderwaarde: > 4,6 KWH/kg

Asgehalte: < 0,3%

Vochtgehalte: < 10%

Zwavel: < 0,04%

Chloride: <0,02%

Diameter: 6mm

Houtsoort: naaldhout

€ 775,00

  • Uitverkocht