LET OP!

De prijzen van de pellets zijn inclusief btw en transport. Als u in onze fysieke winkel langskomt om pellets te halen zullen wij u graag helpen met het inladen van de pellets. Voor meer informatie over de het transport kunt u kijken bij onze leverings- en betalingsvoorwaarde.


Ecopower pellets, ENplus A1, 65 zakken van 15 kg, 975 kilo per pallet, thuisbezorgd

 

Ecopower Pellets: een verantwoorde, hernieuwbare brandstof
Als u op zoek bent naar ecologische pellets van hoge kwaliteit en een hoog rendement in combinatie met een lage uitstoot van schadelijke stoffen dan adviseren wij u onze Ecopower pellets. Naast de zo belangrijke milieu aspecten is het ook nog eens goed voor uw portemonnee en de levensduur van uw pelletkachel of -ketel.

Ecopower maakt in het Limburgse Ham in de coöperatieve fabriek houtpellets en houtbriketten op een ecologisch verantwoorde manier. Er wordt bewust gekozen voor lokaal hout uit duurzaam beheerde bossen en dat komt allemaal vanuit de regio in een straal van 150 km rondom de fabriek. Dit heeft een positief effect op het transport en zijn we er zeker van dat er geen waardevol bosgebied wordt vernietigd in regio’s waar niet of weinig wordt gecontroleerd en de houtoogst in het algemeen minder is gereguleerd.

Specificaties:

Certificering: ENplus A1

Calorische onderwaarde:  4,6 KWH/kg

Asgehalte: < 0,7%

Vochtgehalte: < 10%

Diameter: 6mm

Houtsoort: 100% naaldhout

dichtheid: 675 kg/m3

100 natuurlijk!

€ 329,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1